Dansar naken på bordet.....

Av glädje!

Snart blir det flytt :D Och Elvira har ätit kvällsmat, en flaska välling och en banan :D Vet inte vad jag ska skriva mer än att jag är glad haha.. Så nu ska jag chatta och ha kul. PUSS HEJ!

Mitt jobb

Jag är kock, hushållerska, förälder, domare, lärare, barnsköterska, sjuksköterska, reparatör, piga och jag ger tröst o trygghet. Jag har ingen semester, inga lediga dagar och ingen sjukledighet. Jobbar hela dagar och ibland också nätter. Är underbetald och överarbetad! Och jag är en MAMMA. Berätta om ditt jobb är tuffare än mitt!!!

Oj..

Hade lite trevligt i fredags typ (: Igår somnade jag nog relativt tidigt. Vaknade 02.56 inatt och sen dess har jag inte kunnat sova så det lär bli en middagslur senare (; Snart är det i alla fall frukost som står på schemat. Fil och kalaspuffar tror jag det blir och en smörgås kanske.

Måste ju berätta att jag var lite smått livrädd när jag vaknade nu inatt. Jag kollade klockan på mobilen och såg att jag varit ovanligt poppis, 5 SMS!! Gick upp och rökte lite drack en klunk cola och sen skulle jag sova igen, trodde jag.
Det började bonka och ha sig i källaren, snacka om läskigt. Trodde det var inbrottstjuvar m.m. och vågade inte ens gå ner och kolla. Reste mig och kollade fönstrena i all fall, mer vågade jag fan inte. Efter en halvtimma eller nåt kom katten in. Tror det var han som inte fattade hur man bar sig åt (; Hoppas på det i alla fall. Hittade även min medicingömma som jag trodde jag hade i Jkpg (: Så nu slipper jag gå till apoteket.

Lucifer har även hittat en STOOR skål med vatten att dricka. Med fiskar i.


Naj, nu blire frulle.. :D

(:

JAPP! Jag erkänner, jag är en bitch. Tyvärr kommer inte de flesta kvinnorna att publicera det här. Jag gör misstag.Jag har ingen kontroll och ibland är jag svår att ta - men om du inte kan ta mig när jag är som sämst då är du inte heller värd mig närjag är som bäst.


Till Tessie

Hur det är mellan mig och Rickard får du ta med honom.. Får du någe svar kan du gärna föra vidare det till mig, för jag vette tusan! (:

Rätt gött faktiskt

Allt verkar ju ordna sig (:

Synd på en sak bara men det är ju som det är helt enkelt. Snart flyttar jag och Elvira.. Eller aa, en månad typ kanske. Kanske Loverslund på midsommar.. Hoppas det. Om ekonomin tillåter kanske man även kan ta en tur till Karlskrona efter det.

Sen blir det väl Sthlm någongång i framtiden också.. Min bästa hatstad :P Men prio 1 är på en helt annan nivå, och det är hemligstämplat! (: Lite hemlisar måste man ju ha liksom (:

Idag har jag och pappa byggt sandlåda till Elvira, den ska få vara på framsidan för då är det lättast att ha uppsikt, och det blir lite mindre gräs att klippa :P Eller pappa har byggt och jag har mest tittat på. Så nån dag i veckan här ska vi fixa lite sand och ställa upp det fina bygget (:

Lusse börjar känna sig hemma och gick ut på trappen i typ två sekunder igår (lördag).. Han blev rädd och sprang in igen när jag sparkade bollen till Afaia!

Nu ligger jag och Elvira i sängen och titt...

Nu ligger jag och Elvira i sängen och tittar på film, Bröllopsfotografen. Det är mysigt faktiskt :)


Ellan-Pellan är bäst!





Är så himlans glad! Att allt or...

Är så himlans glad! Att allt ordnar sig och blir bra till slut är ju megans kalasbra tycker jag! Nu fattas bara en grej, men som det ser ut nu slår nog inte önskan in!


Är ju tvungen att mobilblogga lite nu. Sit...

Är ju tvungen att mobilblogga lite nu. Sitter mest och gör annat vid datorn nu (läs farmerama) men nu dör mobilen snart och elvira vill ha uppmärksamhet! <3


Hej

Hej


RSS 2.0