Flyttat...

Har nu flyttat för att testa lite nytt...
Numera bloggar jag från: http://zamanthaaa.blogspot.com/

Dit är ni hjärtligt välkomna att titta in...

Sjuk igen..

Den här gången är diagnosen inte mindre än: LATMASK

Låt mig förklara. Borde t.ex. fixa till designen på bloggen, men nej.. Sen ta tag i den lilla disk som finns, och det är faktiskt lite denna gången, men nej.. Osv osv..................

Nu ska Elvira och jag lägga oss i sängen och få ännu mera latmaskar :D Pusshej!

Horoskop vecka 3 - Tvilling

När tvillingarnas planet - merkurius - nu åter rör sig åt rätt håll lär du ha all den information du behöver alldeles invid fingerspetsarna så att du är beredd att ta de nödvändiga initiativ som måste till för att du skall få ro i själen. Detta är rätt tid att fatta avgörande beslut i förbindelse med såväl din egen som din partners trygghet. Stora förändringar äger rum i karriären nu, och de kommer att medföra god lycka under återstoden av året. Partners träder ut ur en period då de varit distraherade och otillgängliga och visar ett större intresse för hem och familj och är långt mer förstående. Veckan utgör på många sätt en gynnsam vändpunkt.


Jag tycker att det här verkar stämma ganska bra också.. Himla bra horoskop!!

Nu trycker vi på paus!

Elvira och jag skulle till Willys. Det var så lång tid till bussen skulle gå så jag gick till Arbetsförnedringen istället. Så blev det dags att åka hem för Elvira behöver nog lite mat och ny blöja. Ska ta den andra overallen sen så hon inte glider ner hela tiden också. Stackars Elvira vad hon får fara och flänga ): Ska i alla fall snart ta bussen in till stan igen. Om en halvtimma typ så hoppas jag hinner byta blöja och ge trollet lite mat. Fast äta kan hon ju faktiskt göra på bussen :D

Puss hej.

Lagar mat.

Är inne på Facebook och fixar till mitt Café nu. Sen fortsätter jag väl med allt annat där. Efter det ska jag fasen ta upp pannbiffarna från frysen och värma, är sketahungrig. Och pulvermos till såklart! Nu hinner jag inte skriva för snuttan vaknade :D

Sjuk ):

Jag är sjuk. Men jag har satt min diagnos själv.. Lika bra att ta i ordentligt så jag har halsfluss. Det är Amanda som smittade mig genom telefonen ( fastän hon kanske inte ens har halsfluss (; ). Dumma unge säger jag ju bara nu..


Nej men det känns som att jag har en pappersbit i halsen eller nåt som inte vill åka ner. Kanske att man kan säga en hårboll :D Men det är ingen hårboll eller nåt sånt. Men känns obehagligt när jag sväljer och bara är helt vanlig! 


Det gör ont!

Nån som vill byta med mig?! Eller det är inte så där skitfarligt men jag är helt seg och trött i hela kroppen, det är värre. Känner mig inte så social och jag och Elvira ska få besök imorgon ): Nu räcker det! Vill att veckan ska vara slut, och den har inte ens börjat än, så mensen försvinner...

Har i alla fall skrivit en lista med vad jag ska handla sen. Så mamma; Vill du följa med mig och handla mat när jag får massa pengar?!! :D

Internet håller på att strula så bäst jag slutar skriva nu! Puss hej (:

Sängen snart...

Ska snart hoppa i säng. Håller på att fixa min Countrylife på fejjan nu. Det är segt att vänta haha. Jag trodde det skulle bli svårt att få Elvira att sova inatt men hon har faktiskt slocknat nu! WOHOO typ.

Just det. Tänkte visa vad jag åt för mat idag! Bara för att det blev jättefint upplagt utan mening, och jag var nyttig för en gång skull (:



Det är stekt kyckling med ris och ärtor, majs och paprika. Gott. Fast riset kunde ju hellre ha varit något annat (; 


Fest.

"På lördag är det fest"

Jo men tjena, vilken fest..! Jag har shoppat upp våran förmögenhet på hela 120 kronor typ. 3 liter mjölk för 20 spänn på netto :D Kattsand var jag tvungen att köpa också, och bröd. Hade inte råd till cola men det är väl lika bra det så jag slutar dricka skiten någon gång! Nu blir det te för fulla muggar säger jag ju. Tur att mjölken var billig (:

På onsdag när vi får pengar kommer vi inte orka gå och handla för då ligger väl hela familjen i vinterkräksjukan :D Mamma var här innan och smittade ner oss lite :P Hon ville avvaktat till imorgon men enligt vad det står på nätet så spelade det ingen roll om hon kom idag eller imorgon, hon smittar ju imorgon också och på måndag! Så blir vi sjuka så blir vi :P Vi är ju inte vaccinerade mot någon influensa alls i denna lägenhet. Det var t.o.m. jag som ville att mamma skulle komma, och det var bra för då slapp jag att gå hela vägen till Netto och bära på alla påsar hem sen..

Förresten så ska jag skriva, för att alla ska få veta, att jag har duschat idag!

Ombyte förnöjer...

Jepp.. Som ni ser tänker jag byta design :D


Tji fick jag!

Elvira vaknade för ett bra tag sen :P Men hon är i alla fall på bra humör.. Och ganska pigg. Kan ju bara hoppas på att hon somnar sen hahaha.. Men det gör hon väl inte!

Bella och jag är överens om en sak....

Izabelle säger (22:24):

 *Hahahahahah du tvättar verkligen jämt. :P

Zamantha säger (22:36):

 
*jag vet ):

Go´ Kväll!

Elvira somnade för en liten stund sen... Hon skrek sig till sömns haha... Annars har Elvira varit på väldigt bra humör i dag tycker jag allt, i alla fall om man jämför med de två senaste dagarna! Har tvättat massor idag, har faktiskt gått ner ganska så exakt direkt efter maskinerna blivit klara så har hunnit med en hel del.. Men imorgon väntar mer tvätt.. Ska tvätta gardinerna som jag bytte ut innan jul, det har jag inte gjort ännu haha.. Sen lite filtar och täcken tror jag. Har även plockat isär Ellies hoppgunga och ställt ner den i källaren, inte för att hon inte tycker om den men jag tycker att hon börjar bli för stor nu! Så är det någon som vill ha den så får du skriva till mig, eller ringa om du har numret (: Har massa annat som jag vill bli av med också.. 

Har även "städat" lite idag.. Fixat badrummet (: Satt dit en vägghylla som vi har haft som nattbord och en likadan hylla som vi hade redan innan. Tog ut skötbordet också. Elvira vägrar att ligga stilla så det är en fara för hennes liv att lägga henne där ungefär.. Så numera får blöjbyten skötas på en filt eller liknande på golvet! Eller i sängen, men vill hemskt gärna ha kiss/bajs-fritt i den :P Ska rensa ur garderoben lite tänkte jag.. Både bland mina och Ellies kläder. Måste även rensa i förrådet så jag får in nytt och kan sälja lite gammalt. Måste se vad som finns innan jag skriver nåt haha. Tur att vi har två förråd, då kan jag ha ett till alla grejer som ska bort och ett till våra saker som ska behållas. Nu ligger allt huller om bller ):

Usch vad jag pladdrar.. Ska dricka upp mitt te och sen väntar sängen kanske?! Nej just det, måste vänta minst en halvtimma till så tvätten blir klar och kan hängas (;

Horoskop Januari - Tvilling

Året börjar med en hel del bekymmer, särskilt sådana som rör din ekonomiska trygghet och din trygghet i nära relationer. Du kan säkert känna hur du slits mellan olika handlingsalternativ, men du gör klokt i att lämna allt beslutsfattande till efter den 15:e. Vid den tiden kommer du att ha samlat på dig tillräckligt med information för att kunna fatta välgrundade beslut om sådana frågor som rör din grundtrygghet. Det finns mycket som talar för att det du hamnar mitt uppe i handlar om långsiktiga kollektiva förändringar och en större transformationsprocess som du inte alls själv behärskar. På det personliga planet kan detta sätta avtryck i kreativa projekt eller eventuella barns situation, områden där något ansvar väger tungt, men samtidigt visar sig vara produktivt. Under en vecka efter den 18:e kan situationen dock komma att förbättras avsevärt genom något gynnsamt besked, kanske i förbindelse med studier eller med projekt där det finns internationella förbindelser med i bilden. Efter den 15:e, när tvillingarnas planet - merkurius - vänder direkt, inser du hur många av de negativa scenarier du har föreställt dig inte alls kommer att slå in. Allt som krävs av dig är att du tar ansvar och planerar väl. Du har inflytelserika personer på din sida som kommer med innovativa idéer om hur man skall kunna ta sig ur någon knipa, något som har ett positivt inflytande på utfallet även för din egen del. Faktiskt verkar du kunna få en skjuts framåt i karriären under året, inte minst tack vare att kloka och förnuftiga människor använder sitt inflytande på ett för dig fördelaktigt sätt.



WOHOOOOOOOOOOO Låter verkligen bra.. Känns som att det stämmer det också (;

Dumma mamma!

Elvira tycker att jag är dum. Så ni inte tror att det är jag som  tycker att min mamma är dum..
Har försökt i ca 3 timmar att försöka få henne att sova i en halvtimma åtminstone.. Jag la henne i spjälsängen för typ 10 minuter sen och hon har skrikit sen dess.. Men det verkar som att hon somnar snart. Hon skriker inte så högt längre.. 3 timmar för lite rast.. Jag vill verkligen ha en paus för mina öron nu... Och äta i lugn och ro!

Har i alla fall pratat med FK och de har ändrat så jag har FP t.o.m. 31 januari. Sen får Rille ta över!! Ska ringa soc imorgon och prata med den surtanten sen ska jag skriva in mig på arbetsförmedlingen och ringa runt efter praktikplats! :D

Skriver mer sen kanske.. När jag har fått äta!! För nej, jag tänker inte äta och lyssna på gråt och skrik samtidigt, då kommer jag bara känna mig stressad!


Ovänner..

Det är jag och Elvira nu. Jag vill att hon ska sova så jag hinner äta lite.. Jo, jag hade kunnat äta även om hon itne sover OM hon hade tillåtit.. Hon vill vara på mig hela tiden nu.. Usch, hon blir sketarg om jag lägger henne i sängen.. Nu ligger hon i vagnen, det går bra.. Så länge hon ser mig. Snart är det slut på det här ska beställa hem alla papper jag behöver så får Rille vara hemma. Han kommer ju ändå aldrig i tid till jobbet.

Fån (:

-jag står här som ett fån när jag egentligen borde diska, tvätta, dammsuga, torka golv och allt annat som hör till städning.. Det ser ut som om det har varit krig här eller nåt... MEN, jag orkar inte :P Plockar väl lite om en stund. Rille får fan hjälpa mig sen (: Sen ska jag bearbeta honom så han är hemma i stället för mig om dagarna! :D Det är inte för att jag vill slippa Ellie, för jag kommer sakna henne sketamycket men jag vill komma ut också.. Och träffa kompisar och gå på dass i fred och allt annat.. Kunna äta i lugn och ro typ (:

Skriver mer sen.. ska se om jag orkar plocka undan lite på Elviras rum, det behövs vill jag lova (;

Pantaa mera!!


Elvira på väg till Netto


Inne på Netto..

Ja, som ni kanskeförstår så har jag och Elvira varit på Netto. Vi har pantat flaskor, och det behövdes.. Fast det var inte så mycket ändå men vet inte vart jag ska göra av skiten.. 38 kronor fick vi ihop! Jag tyckte att Elvira skulle använda pulkan lite innan snön försvinner, hon tyckte det var roligt... Tills vi var nästan hemma haha då satt hon och skrek i pulkan :P Och idag är det bara typ 6-7 minus ute :D Jag svettades som en gris när jag gick där och drog bebin i pulkisen det var trist.. Men nu vill jag gå och äta lite.. Skriver kanske mera sen..

OJOJOJ!!!

Jag tyckte att Elvira skulle sova lite.. Jag la henne i sängen och hon fick busa lite granna medan jag fixade mitt café. Sen la jag mig bredvid henne i sängen och inte ett ljud!! Bara en massa gos och efter några minuter somnade hon (: Utan skrik och panik :D Duktig tjej det dära!

Lyckades ta kort på hennes tänder förut :D Genom att säga "dadadadada" och då härmade hon mig och så fick jag två bilder på halva henne med öppen mun, har zoomat lite (;



Sen har jag lagt in bilderna från Norge-resan, vilket inte var många från min kamera men ändå..


Elvira och mamma

Sen hade jag mest bara nakenbilder på Ellie, men vill inte riktigt hänga ut henne på internet som en riktig nakenfis (:


Elviras favorit-lek! Tråkigt nog för mig så får jag hjälpa henne ner nästan varje gång,
för hon tycker att det är lite läskigt hahaha..


Jag på ett hörn och Elvira såklart!!

Nu får ni se lite bilder också (: Det är väl roligt?!
Just det.. Elvira har fått en pojkvän :D


Elvira och Gustav delar smulor :D


Gustav (:

Synd att min mobilkamera är bra men LÅNGSAM.. Hade den varit lite snabbare så hade bilderna blivit MYCKET bättre..

Men nu ska jag aktivera mig lite, t.ex ta på mig kläder.. Har fortfarande sovkläder på mig haha.
Sen ska jag och Elvira ta på oss utekläder och hämta ett paket till mig.. Okej, det mesta av innehållet är till Ellie, tur för henne att hon är så söt, annars hade hon egentligen inte förtjänat det (; Men vad ska man göra när man hittar fina grejer på rean?! Sen blir det hem och lämna och sen till Bergvik och se om jag kan shoppa upp resten av presentkortet (: Puss och hej !

Hej!

Nu är det på tiden att jag skriver här lite.
Får se om jag åker till mamma och hämtar kameran m.m. och kan ta kort på julklappar :D För nu har Elvira fått alla julklappar tror jag, eller farmor hittade en som hade kommit fel förresten och pappa har väl inte köpt något ännu. Men det är längesen det var jul nu så det börjar bli på tiden!

Rille kom hem från Stockholm i tisdags med julklappar därifrån och lite från Bergsjö också såklart!

Sen har jag faktiskt någonting att skriva ut och skicka iväg på posten..

För övrigt så har Elvira fått sin första tand och jag tror att hon har en till som snart kommer upp, men är inte säker ännu :D Så nu är min lilla bebis en stor bebis... Det har hon kanske varit ett tag men hon kommer alltid vara min bebis, hur gammal hon är blir :D

Elvira är för jävlig! När jag säger "ajaj" så tittar hon konstigt på mig ibland och det ser precis ut som att hon tänker: "Tror du att jag tänker lyssna på dig din fjant!" och ibland blir hon ledsen det är bättre tycker jag haha (;

Nu har jag inte tid att sitta här mer, måste ta tag i tvätten och städningen.. Har hållit på sen i söndags men har knappt kommit nånstans hahaha!

Horoskop vecka 1 - Tvilling

I samband med nyåret har du en hel del du måste begrunda på djupaste allvar. Livet är definitivt inget att skämta om just nu, och det verkar som om du måste gå in för att avtäcka information som ytterst kommer att ha en betydande inverkan på din förmåga att känna trygghet - både i termer av din ekonomi och i förbindelse med ditt livs viktigaste relationer. Ju mer du tänker på det, ju mer inser du att det är en långsiktig process. Är du intresserad av personlig utveckling, så är detta en bra tid för dig att gå till botten med dig själv och skapa förändringar som gör din framtid lite ljusare. De bästa kreativa resultaten är de som uppnås med minsta möjliga utgifter.

Mys <3

Elvira ligger och sover på mig nu. Det var jag som la henne på mig haha..
Ikväll har vi bara tagit det lugnt, pratat lite i telefon som vanligt men för ovanlighetens skull har vi mest suttit i soffan! Så nu ligger jag här med Elvira på magen, hon sover och jag skriver här (; Åt chips och ostbågar innan. Eller ja, jag åt chips och Ellie fick lite ostbågar. Det kanske inte är så nyttigt för henne men hon älskar det och det är faktiskt inte så mycket salt i heller för den delen! Sen har vi något att fira dessutom, Elvira håller på att få en tand.. Jag har ju tjatat om det ett tag nu, men det var bara inbillning och nu är det på riktigt!!! Lilltjejen börjar bli riktigt stor nu.. Och längtar tills jag ska ner till Småland nästa gång så jag får se Lillfisen Ahlstedt!!

En hälsning från Oslo.

Elvira har roligt. Ren är hon också, jag med nu!
Norrmän är konstiga tycker jag. Mamma och jag har plankat på spårvagnen och bussen. Vi köpte två säckar ved häromdagen. Idag fick vi köpa vedkubber :P
Mamma har tvingat mig att gå en massa också. Skriver mer sen eller någon annan dag.
Hejdå.

RSS 2.0